Goedkope kantoorruimte

Goedkoper een kantoorruimte huren kan bijna niet!

Bent u ook op zoek naar een goedkope kantoorruimte? Dan moet u zeker eens een kijkje wagen op goedkopekantoorruimtamsterdam.nl. Op deze site staan interessante goedkope kantoorruimtes die te vinden zijn op de Joop Geesinkweg 128A in Amsterdam.

Het kantoorgebouw

In dit kantoorgebouw kunnen verschillende kantoorruimte gehuurd worden op de begane grond, eerste verdieping of de tweede verdieping tegen een lage huurprijs. In en rondom Amsterdam kunt u bijna geen goedkopere kantoorruimte vinden.

U kunt in totaal ongeveer 400m2 huren per verdieping voor uw onderneming, u kunt er ook voor kiezen om meerdere verdiepingen te huren. Deze ruimte kunt u opdelen door middel van schotten, waardoor u zelf een indeling kunt maken die bij uw onderneming past. Niet elke onderneming is immers hetzelfde. U bent niet verplicht om in totaal 400m2 te huren, in overleg kunt u ook minder vierkante meter huren.

De locatie

Het moge duidelijk zijn dat deze goedkope kantoorruimte te vinden zijn in Amsterdam, om precies te zijn op het Amstel Business Park. Als u al bekend bent in Amsterdam weet u waarschijnlijk al waar het pand ligt, het pand is immers prima te zien vanaf de A10 het ligt namelijk tegenover de Texaco op de ringweg A10.

Dit gebouw staat op een plaats die prima te bereiken is met de auto en de metro, het gebouw staat namelijk in de buurt van de A10 afslag Weespertrekvaart. De A10 heeft een snelle verbinding met Schiphol, Amsterdam-Centrum, Amsterdam ZO, Utrecht en ‘t Gooi. Het is dus een prima locatie als uw bedrijfsactiviteiten inhouden dat u veel moet reizen of mensen moet ontvangen die niet uit de buurt komen.

Het metrostation ligt aan de Spaklerweg, het is ongeveer een kwartiertje lopen voordat u het pand heeft bereikt. In totaal bent u ongeveer twintig minuten kwijt als u gebruikt maakt van het openbaar vervoer vanaf het Centraal Station. Het is dus ook mogelijk om gebruik te maken van het openbaar vervoer.

Parkeren

Een zeldzame luxe hier is dat u uw auto gratis kunt parkeren in de buurt van het kantoorgebouw. Rondom het pand zijn verschillende parkeerplaatsen te vinden, maar ook aan de straatzijde kunt u uw auto gratis parkeren. Er zijn ook 15 parkeerplaatsen te vinden op het terrein van dit gebouw, waar u uiteraard ook gebruik van kunt maken.

Opleveringsniveau

Het gebouw heeft ook vele luxe, zo is het gebouw voorzien van een lift, waardoor het gebouw ook voor minder invalide toegankelijk is. Verder is het gebouw ook nog voorzien van openbare toiletten, zonwering op het zuiden, te openen ramen, verlaagd systeemplafond, een luchtbehandelingsinstallatie en Centrale Verwarming voorzien van warmtemeters.

Kortom een prima pand voor als u op zoek bent naar een goedkope kantoorruimte in Amsterdam met vele mogelijkheden. U kunt zelf ervoor kiezen hoeveel vierkante meter u wilt huren en hoe u deze inricht. Ook is dit gebouw uitstekend te bereiken en er zijn bijna geen parkeerproblemen.

Article written by