Relatiegeschenken op maat met bedrukking

Als bedrijf bent u veel tijd kwijt aan het opbouwen van een netwerk, contacten leggen met toekomstige klanten en contacten onderhouden met uw huidige klanten. Het uitdelen van relatiegeschenken kan u helpen in het warm houden van deze contacten. Een visitekaartje is handig, als de klant al weet dat hij weer gebruik wil maken van uw diensten, maar hoe zorgt u ervoor dat de klant ook weer aan u denkt op dat moment?

Populaire relatiegeschenken

Het menselijk brein is reuze interessant en de manier waarop wij met zijn alle informatie opnemen ook. Door gebruiksvoorwerpen als een mok, USB-stick of zonnebril met uw naam en logo uit te delen aan (toekomstige) klanten zorgt u dat zij steeds worden herinnerd aan uw naam en uw bedrijf. Dus op het moment dat zij uw diensten weer nodig hebben zullen ze als eerste aan u denken. Pennen hebben we inmiddels allemaal al zo veel, dus ga voor iets speciaals.

Door zonnebrillen te bedrukken met uw logo zal de gebruiker vooral op de leuke momenten aan u denken. Het is een mooie zonnige dag, dus pakt uw klant er even een zonnebril bij. Het weer stemt vrolijk, de ramen staan open om de eerste warmte van de lente binnen te laten en hij ziet uw naam (al dan niet bewust) even voorbij komen. Uiteraard moet het soort relatiegeschenk wel bij uw bedrijf passen en zal een zonnebril dat niet altijd zijn als u in een serieuzere business zit.

Mokken laten bedrukken

Een mok bedrukken is dan misschien geschikter. Deze gebruikt uw klant waarschijnlijk de hele dag om koffie of thee uit te drinken. Of misschien wel voor zijn 4-uur soep moment. Aangezien onderzoek heeft uitgewezen dat veel goede idee├źn ontstaan bij de koffie automaat (en veel bedrijven daar ook op in spelen) zou het zonde zijn als u daar geen onderdeel van zou zijn. Ergens onbewust doordat er een mok met uw logo aanwezig was in de ruimte, zodat de werknemers die straks op zoek moeten naar bedrijven om mee samen te werken meteen aan u denken.

Zo is er bij elk bedrijf en moment een passend relatiegeschenk te vinden, want wie zegt dat ze uitgedeeld moeten worden buiten het bedrijf? Laat bijvoorbeeld uw medewerkers buiten de deur een zonnebril met logo dragen, dit geeft ook een uniform beeld. Zo is er voor elke situatie een relatiegeschenk op maat te verzinnen en te maken.

Article written by