Het nut van relatiegeschenken

Exclusieve relatiegeschenken anno 2014 het meest lonend

In het jaar 2014 speelt naamsbekendheid een grotere rol dan ooit tevoren. Potentiële klanten hebben de keuze tussen u, uw concurrenten, of simpelweg een van de vele substituten op de markt. Indien uw bedrijfs- of productnaam bekend voorkomt, zult u gemakkelijker de belangstelling trekken in het hoofd van de klant. Dit gebeurt via allemaal ingewikkelde processen, wat we in dit artikel achterwegen moeten laten, het voornaamste voor u op dit ogenblik is om te weten: naamsbekendheid is cruciaal! Naast het werven van nieuwe potentiële klanten helpt naamsbekendheid ook om uw huidige klanten te herinneren aan uw product, dienst of bedrijfsnaam. Een van de meest rendabele middelen om naamsbekendheid op te bouwen zijn relatiegeschenken.

Bedrukte relatiegeschenken zijn enorm doelmatig en worden hoog gewaardeerd in het zakenleven. Uitstekende voorbeelden van relatiegeschenken zijn bedrukte pennen, bedrukte aanstekers, bedrukte keycords, etc. Dit zijn echter de bewezen geschenken, maar in markten waar concurrentie moordend is zijn de traditionele relatiegeschenken niet toereikend meer en worden zelfs in enkele gevallen als een belediging gezien.

Bedrukte Parker pennen

Parker pennen staan voor hoge kwaliteit, elegantie, innovativiteit en bovenal duurzaamheid. Zoals gezegd zijn pennen al tijden lang een van de meest gebruikte relatiegeschenken in de branche. Het is immers praktisch en wordt bijzonder veel gebruikt op het kantoor en onderweg. Daarnaast wordt een pen vaak (onbewust) van persoon tot persoon doorgegeven, zodat uw bedrijfsnaam frequent onder de aandacht zal komen. Het is weliswaar wel van belang dat u de passende doelgroep voor ogen heeft. Ingeval u pennen wilt gebruiken als simpel promotiemiddel, om uit te delen op een beurs bijvoorbeeld, dan is het aannemelijk dat u kiest voor het bedrukken van een goedkopere pen. Ingeval u uw zakenrelaties of werknemers een representatiever relatiegeschenk aan wilt bieden dan zijn bedrukte Parker pennen een bijzonder goede keuze

Article written by