Een goed artikel schrijven anno 2017

Het is anno 2017 niet meer zo heel makkelijk om goede SEO teksten te schrijven voor je eigen onderneming. Het is daarom ook aan te raden om een goede online marketing bureau in te schakelen die deze diensten perfect van u kunnen overnemen. Google wordt steeds slimmer in het herkennen van woorden die bij elkaar horen en willen zo goed mogelijk tonen in de zoekresultaten waar de klanten naar zoeken. Ook de opkomst van andere SEO bureaus speelt zeker een rol. Er komen steeds meer hoogwaardige content online te staan waardoor de concurrentie hoog is. Wij zetten voor u op een rijtje waar een goed artikel aan moet voldoen in 2017.

Artikel marketing met meerwaarde

Dat artikel marketing een uitstekende manier is om backlinks te vergaren is allang bekend. Alleen dat jijzelf de waarde van je backlink grotendeels kunt bepalen weten veel mensen niet. Daarnaast is artikel marketing een uitstekende manier om extra bezoekers te trekken. Oja, hoe meer pagerank de artikel website heeft hoe beter? Dat leggen we hieronder verder uit.

Schrijf een goed en uniek artikel

Artikel marketing is een van de betere acties die je kunt verrichten om je eigen website te laten stijgen in Google. Je doet dit door een link te plaatsten naar jouw website. Wat hierbij van belang is is dat je een anchor tekst gebruikt voor het plaatsen van je link. Een anchor tekst is het klikbare woord dat je vaak ziet in een tekst. Denk aan Wikipedia en je weet wat ik bedoel. Maar er zijn meer zaken van belang. Om je artikel meer kracht te geven is de mogelijkheid om het zoekwoord waar je op gevonden wilt worden in bold (vetgedrukt) te plaatsen. Dit is op je eigen website handig maar ook in je artikel.

Artikel website met veel pagerank

Je ziet veel webmasters die aan artikel marketing doen hun artikel vol spammen met zoekwoorden. Wat denk je wat er gebeurt met de waarde van de link in het artikel als je totaal genegeerd wordt door Google. Die is minimaal. Zorg daarom dat je net zoveel aandacht besteed aan het artikel als aan je eigen website.
Veel webmasters kicken op pagerank. Hoe hoger hoe beter. Enigszins is dit waar. Maar binnen de artikel marketing is een goed artikel meer waard dan een hoge pagerank. Op lange termijn winnen goed geschreven artikels altijd en je moet een artikel nog altijd schrijven voor de bezoeker. Google wordt steeds slimmer in het herkennen van content en het nut van een artikel. Daarom is het niet verstandig om Google voor de gek proberen te houden.

Article written by